Erich Berfelo Hypotheken is een onafhankelijk advieskantoor. Onafhankelijkheid wil in dit geval zeggen dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of verzekeraars maar u bent onze opdrachtgever! Samen met u bekijken we wat het beste bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden aansluit.

Deskundigheid, persoonlijk advies, goede service en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een eenvoudige verzekering of om een complex vraagstuk, u krijgt altijd een helder, duidelijk advies. Het sociale aspect is voor ons een belangrijke reden om aan elk vraagstuk het belang te hechten dat u er zelf ook aan hecht. Wij streven er immers naar om een langdurige relatie met u op te bouwen. Wij willen u ook in de toekomst graag als klant. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen, zodat uw vertrouwenspersoon voor u altijd bereikbaar is en blijft.

Vakkennis staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn wij in het bezit van het diploma Erkend Hypothekenadviseur en als zodanig ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Om de erkenning te behouden worden we jaarlijks bijgeschoold.