• Financieel advies

  Financieel advies

  Wij helpen klanten met het kiezen van de juiste hypotheek en een bijpassend verzekeringspakket. Maar wat is dan de beste hypotheek? Die met de laagste rente of die waarbij u het meeste geld kunt lenen. De kwaliteit van een hypotheek wordt niet uitsluitend bepaald door een lage rente of iets lagere maandlast. Juist het kiezen van een voor u aantrekkelijke aflossingsvariant in combinatie met de juiste voorwaarden is van groot belang. Onze ervaring leert ons dat de keuze voor de ene of de andere hypotheek een fors financieel verschil kan maken. Een juiste keuze kan u in de toekomst een hoop zorgen besparen.

  Meer over financieel advies

 • Consumptief krediet

  Consumptief krediet

  Wilt u een klein bedrag extra lenen dan kan een consumptief krediet interessant zijn. U hebt dan niet te maken met extra kosten als notaris- en taxatiekosten. Als U dit bedrag gebruikt voor de verbouwing van uw huis is de rente, net als bij een hypotheek, fiscaal aftrekbaar.

  Meer over consumptief krediet

 • Verzekeringen

  Verzekeringen

  Naast de financiering van uw woning kunnen wij bemiddelen voor alle aanverwante verzekeringen, zoals woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid- en uitvaartverzekering. Wij kunnen daarbij kiezen uit vrijwel alle gerenommeerde aanbieders. Zo krijgt u altijd een advies op maat.

  Daarnaast kunnen wij bemiddelen voor een passende ┬álevensverzekering, overlijdensverzekering en maandlastenverzekering. Dit zijn “op maat-verzekeringen” en vragen persoonlijk advies en uitleg. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak maken.

  Meer over verzekeringen